Tietosuojakäytäntö

Yritystiedot

Mikäli lisäät yrityksenne tiedot palveluun, lisäyslomakkeella sinulta kysytään ja palvelun tietoihin tallennetaan yritystietojen lisäksi yrityksen yhteyshenkilön nimi- ja yhteystiedot (henkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana). Yhteyshenkilön yhteystietoja ei julkaista palvelussa, niitä ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriä ja henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Palvelun sähköpostiosoite.

Automaattisesti tallennettavat tiedot

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tästä.

Suosisuomalaista.fi logokuva